Programma 2013

Wat kunt u dit jaar verwachten?

Vrijdag

Op vrijdagavond starten we met culinaire verwennerij omlijst door muziek verzorgd door de Muziekschool.

Zaterdag

Na het overweldigende succes van afgelopen jaar is besloten om nog een jaar samen te werken met het Metropole Orkest. De organisatie is zeer vereerd dat zij ook dit jaar bereid zijn om samen met diverse Nederlandse artiesten een programma te verzorgen buiten op het plein. Het is echt een unieke ervaring, die u niet mag missen!

In het kader van talentontwikkeling wordt er binnen hun programma ruimte gemaakt om samen met veel belovende leerlingen van de Muziek- en Dansschool te spelen. Maar dat is niet het enige! In het zaterdagavondprogramma van Amstelveen All Stars krijgt lokaal talent de kans om samen te werken met diverse bekende en minder bekende artiesten. Het wordt een spraakmakend programma, waar voor deze gelegenheid speciale arrangementen worden gemaakt. Hierop wordt gedanst door leerlingen van Dansschool Mittelmeijer.

Zaterdag overdag zijn er buiten op het podium en in de Muziek- en Dansschool optredens van diverse amateurkunstgezelschappen. In het Cobra museum kan men naast de prachtige kunst genieten van jazz.

Op het Stadspleinfestival presenteren zich zo’n 25 deelnemers tijdens de informatiemarkt, waaronder diverse kunstenaars, culturele instellingen, amateurkunstgezelschappen en andere organisaties. Voor kinderen zijn er knutselactiviteiten om aan deel te nemen.

Zondag

Op zondag wordt het evenement afgesloten met een zoete en hartige proeverijen en een speciaal koffieconcert op het plein. Kortom genoeg te beleven in Amstelveen in het weekend van 13 t/m 15 september 2013.