Programma 2014

Voorwoord

Zeg je Stadspleinfestival Amstelveen, dan zeg je tegenwoordig ook Amstelveen Culinair. Deze twee mooie evenementen zijn inmiddels ineengevlochten. En hoe. Zoals u in het aantrekkelijke programma ziet is er naast een rijk cultureel aanbod ook een mooie link naar het culinaire aanbod.
De amateurkunst, literatuur, podiumkunsten & Amstelveen All Stars zijn ook weer prominent aanwezig in het programma. We hebben als Amstelveen op dat gebied natuurlijk een naam hoog te houden.

Ik ben trots dat dit Stadspleinfestival ieder jaar zichzelf weer weet te overtreffen. Je kunt tot de conclusie komen dat het Stadspleinfestival en Amstelveen Culinair een vaste plek binnen Amstelveen hebben veroverd. Ik hoop dat dit jaarlijks terugkerende festival als voorbeeld gaat dienen voor anderen, zodat Amstelveen meer van dit soort mooie festivals en evenementen gaat kennen!

Vandaag is bij uitstek het moment om Amstelveen te proeven, letterlijk en figuurlijk. Laaf u aan het culturele en culinaire Amstelveense leven.

Maaike Veeningen
Wethouder cultuur

Programma

programma.2014